dilluns, 28 de desembre del 2009

Canvis a l'exposició 23/12/2009




Hem realitzat canvis a l'exposició d'arqueologia.


No podiem acabar l'any sense incloure a l'exposició les darreres novetats que a nivell arqueològic s'han produit en el nostre poble: per un costat, la Vil.la Romana de Can Miqueló i de l'altre, la Necròpolis i el conjunt arqueològic de les Pistes d'Atletisme.


La vil.la romana de can Miqueló va ser parcialment excavada per la Secció d'Arqueolofia del Museu Arxiu de Vilassar de Dalt durant més d'un any. Es va excavar una superfície de 300 m2. Van aparèixer paviments de oppus signinum, pintures i diferents ceràmiques. S'han incorporat a l'exposició els plafons corresponents amb imatges i text relacionats amb aquests aspectes així com també hi ha una representació de les restes, peces i materials trobats.


En la mateixa línia s'han introduit les imatges i textos reflectint el resultat de l'excavació parcial (a dia d'avui encara no ha estat finalitzada) de la necròpolis de les pistes d'atletisme. En aquest mateix blog de divulgació ja haviem mencionat la troballa i la visita guiada, i ara ja podem dir que també en fem referència a la nostra exposició.


També s'ha aprofitat la ocasió per incloure una breu referència a la troballa de més trams de la canal d'aigua que anava des de l'encreuament de la Riera Salvet amb l'av de la Mare de Déu de la Cisa fins a l'antic camp de futbol (actualment la nova escola).


A l'esposició, també hi hem afegit un petit plafó amb la nostra adreça (la d'aquest blog) per tal de poder la publicitat adent a l'activitat realitzada.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada