dijous, 19 d’abril del 2012

18 04 2012 Quim Graupera i Graupera, doctor

Dimecres dia 18 d'abril de 2012, a les 11.00 h del matí, en Joaquim Graupera i Graupera va defensar la seva tesi doctoral "L'art gòtic al Baix Maresme (segles XIII al XVI). Art i promoció artística en una zona perifèrica del comtat de Barcelona" a la facultat de Geografia i Història de la Universitat de Barcelona, departament d'Història de l'Art . La tutora del treball va ser la Dra Francesca Español i Bertran.
La defensa s'havia de fer el dia 28 de març però es va suspendre per la vaga general.

El tribunal, format per la Dra Milagros Guardia (Univ Barcelona, presidenta), el Dr Francesc Fité (Univ LLeida, secretari) i la Dra Coral Cuadrada (Univ Rovira i Virgili de Tarragona, vocal), van elogiar el treball tant des del punt de vista de l'extens anàlisi (molts anys de minuciós estudi sobre el terreny i de les múltiples fonts documentals) com també per ser una obra de síntesi molt fàcil de llegir però al mateix temps amb una profunditat de coneixament.
Van també voler deixar constància de la tasca docent del doctorant, per professió, però també per la tasca immensa de difusió, fet del qual també en donem testimoni.
En aquest sentit, i cito textualment les paraules de la Dra Guardia: "felicitar-lo per la tasaca de transmissió de coneixement, terreny on a vegades la universitat no cumpleix (en un sentit d'autocrítica plena)".

Enhorabona, és un just reconeixament a l'estudi i coneixamanet que ja fa molts anys que comparteixes amb tots nosaltres.
Doctor Graupera, moltes felictats!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada