dilluns, 12 d’octubre del 2009

Les Tombes de Can Boquet




Diumenge 11 10 2009, tot fent una visita matinal a can Boquet, aprofitant els que poden ser els darrers dies amb Sol d'aquest any abans que la tardor agafi més protagonisme, ens vem acostar a fer una visita al dolmen de la Roca d'en Toni i a les Tombes de Can Boquet.




El que havia de ser una sortida normal es va convertir en una petita alegria al poder constatar que s'havia enetjat i acondicionat l'espai de les tombes.




Des de la Secció d'Arqueologia del Museu Arxiu de Vilassar de Dalt ja haviem fet diverses observacions respecte l'abundant vegetació que creixia no només al voltant del jaciment sinó que arribava al punt que la vegetació estava malmatent les restes.




A hores d'ara no sabem qui ha fet la neteja, potser el Parc o potser la gent de l'ADF, però des de la Secció estem contents que es facin actuacions en bé del patrimoni. Moltes gràcies.


Volem deixar constància de la notable presència de visitants que té aquest espai formant un pol d'atracció dins del parc (especialment el dolmen).


Tot i axí, volem deixar constància dels atacs (que no poden rebre un altre nom que bandàlics) que reben els elements museogràfics i museològics de l'entorn. Serveixi com a mostra l'estat que presenta la barana de l'escala d'accés: pals torçats i corda segada. Entre tots cal que fem un esforç per protegir tots aquests elements.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada