dissabte, 13 de març del 2010

13 03 2010 Les PREGUNTETES de la Secció d’Arqueologia

Des de principis d’any, la Secció d’Arquelogia ha donat un impuls al seu blog.

A part de la renovació dels seus continguts i la informació periòdica, les adreces relacionades i les imatges publicades, vàrem crear l’apartat de la pregunta: Les PREGUNTETES DE LA SECCIÓ.

Davant de la bona acollida que està tenint el blog de la Secció d’Arqueologia i de l’interès que desperten les enquestes que hem anat editant, hem pres de decisió de potenciar aquest aspecte del blog.
Així doncs, a partir d’ara, juntament amb els continguts que podreu anar llegint, us convidem a participar a LA PREGUNTETA que us proposem.

Les PREGUNTETES seran de temàtica variada, i el primer conjunt que editarem estarà orientat a conèixer les peces de la col•lecció arqueològica local.

Per respondre, l’enquesta admet un vot (que pot canviar-se) per cada IP, és a dir, el que seria un vot per ordinador. Instantàniament, cada vot queda registrat i apareix el resultat i el percentatge de vots emesos.
El vot és secret ja que no hi ha un recull d’adreces que han votat.

Per saber les respostes, us convidem a visitar l’exposició de la Sala d’Arqueologia de can Banús i a llegir les publicacions que la Secció ha anat editant aquests darrers anys.

Ja ho sabeu, a respondre les PREGUNTETES.

Convideu als amics, la família... i a tota la classe!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada