dissabte, 24 d’abril del 2010

24 04 2010 Restaurem la tomba 27 de la necròpolis de les Pistes d'Atletisme

El proper 18 de maig, serà el Dia Internacional dels Museus, i el Museu Arxiu Municipal de Vilassar de Dalt participarà una vegada més en aquesta jornada tan especial.


Des de la Secció d'Arqueologia presentem una peça molt singular.

És una tomba que per llosa tenia tres bipedals. És la toma 27 de la necròpolis localitzada arrel dels treballs a les noves pistes d'atletisme municipals.







Les peces van sortir en bastant bon estat de conservació, però alguna d'elles ha necessitats tasques de restauració. La Matite, restauradora de l'empresa Arqueociència, ajudada pels membres de la Secció d'Arqueologia del Museu Arxiu Municipal, van trobar-se dissabte al matí a can Banús per restaurar una de les tres peces.

Aquestes peces, ja tenen el seu lloc dins de l'exposició de la sala d'Arqueologia de can Banús. Només falta instal·lar la peça restaurada.


Les imatges que acompanyen aquest text il·lustren la feina realitzada. Faltaria l'últim pas per donar acabat final a la peça i portar-la a l'exposició per tal que Vilassar pugui disfrutar d'una peça tan singular dins del seu conjunt arqueològic.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada