dissabte, 13 de novembre del 2010

13 11 2010 IV Trobada d'Entitats de Recerca Locals i Comarcals del Maresme

Dissabte al matí, dia 13 de novembre de 2010, vàrem estar a Sant Cebrià de Vallalta per participar a la IV Trobada d'Entitats de Recerca Locals i Comarcals del Maresme.

Aquesta trobada és un punt de reunió per totes les persones vinculades a l'estudi de la història, en la extensió màxima de l'expressió, de la comarca. I és un bon moment per retrobar-nos tots plegats.

A l'inici es va tenir un sentit record pel recentment traspassat Lluís parera i Cusí, incansable treballador i investigador de la història i capdavanter del Centre d'Estudis de Sant Cebrià (organització de la jornada).
L'acte va transcòrre amb molta cordialitat donant pas a una diversitat rica d'intervencions vingudes de diferents municipis de la comarca entorn del tema la pagesia.

Vem acabar, i per proximitat volem fer-ne ressò en aquest article, amb la presentació de l'entitat "Filferrada" de Vilassar de Dalt i del programa d'actes que tenen previst fer en motiu de la commemoració dels 75 anys de la Guerra Civil Española durant l'any 2011, entre les quals hi ha la celebració de la V trobada d'Entitats.

La jornada es va cloura amb una visita pel municipi i, els que van poder convinar-s'ho, van disfrutar d'una bona butifarra.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada