dijous, 4 de febrer del 2010

03 02 2010 Ràdio Vilassar de Dalt i la web de l'Ajuntament de Vilassar de Dalt es fan ressò del blog de la Secció d'Arqueologia del Museu Arxiu de Vilassar de Dalt


Dimarts 2 de febrer del 2010, Ràdio Vilassar de Dalt va donar a conèixer el blog de la Secció d’Arqueologia del Museu Arxiu a través del noticiari local.

Dimecres 3 de febrer del 2010, es va emetre un tall de veu on des de la Secció d’Arqueologia explicàvem el motiu de creació del blog i exposàvem breument el seu contingut i funcionament.
Així mateix, també cal ressaltar el fet que la pàgina web de l’ajuntament de Vilassar de Dalt també en feia menció.

Actualment, s’està en contacte amb l’ajuntament per tal que es pugui incorporar un accés directe des de la pàgina web de l’ajuntament de Vilassar de Dalt a la pàgina de la Secció d’Arqueologia.

Aquest és un blog que va néixer el mes de maig de 2009 amb la finalitat de ser un punt de trobada per les persones vinculades a la secció i que posteriorment, es va donar a conèixer a la resta d’integrants del museu i als seus col•laboradors.

Però actualment, pel seu contingut, volem que sigui una bona eina per tal que Vilassar de Dalt conegui el seu patrimoni històrico-arqueològic.
És doncs, una web amb una finalitat bàsicament divulgativa del patrimoni local, sobretot, amb un esperit lúdic però amb un contingut científic a l'abast de tots els públics.

Us animen a que aneu entrant periòdicament i a participar de les propostes que us hi fem.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada