dilluns, 15 de febrer del 2010

14 02 2010 Espectacle a la Cella Vinaria de Vallmora de Teià

Convidats pels amics de Tanit, diumenge al matí dia 14 02 2010 vàrem assistir a l'espectacle infantil de la Companyia de la Tresca i la Verdesca - "Zum", un dels actes de l'agenda d'activitats programades dins del jaciment de la Cella Vinaria de Vallmora de Teià i el CAT.
Una bona colla de pares i mares amb les respectives criatures, tots ben disfrassats com toca per aquestes dates, van animar la freda temperatura per disfrutar d'un matí d'esbarjo amb les cançons i els balls. També hi havia una boníssima xocolat desfeta amb coca que va fer que més d'un entrés en calor.
Des de la Secció d'Arqueologia sempre estem a favor de potenciar el patrimoni: la opció de donar una polivalència d'usos als recintes pot fer arribar la història i fer accessibles els jaciments a un ventall de públic més ampli i heterogeni.
També volem fer menció de l'àmplia agenda programada a la Cella Vinaria de Vallmora de Teià i el CAT durnat tot aquest 2010. Feu-hi un cop d'ull, segur que hi haurà més d'una activitat que us cridarà l'atenció i serà una bona excusa per conèixer un interessant jaciment romà que us acostarà a la història i al vi del Maresme.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada