dimarts, 16 de febrer del 2010

16 02 2010 Accés al blog de la Secció d'Arqueologia a través de la web de l'Ajuntament de Vilassar de Dalt


Des d'avui, 16 02 2010, el blog de la Secció d'Arqueologia del Museu Arxiu de Vilassar de Dalt ja es pot consultar a través de l'accés de la pàgina web de l'Ajuntament de Vilassar de Dalt.
Després d'haver parlat amb la regidora de comunicació de l'ajuntament, Sra. Lídia Martínez, i haver-li exposat el projecte i l'objectiu del blog, vem acordar poder relacionar el nostre blog i la web municipal.

A partir d'ara, per accedir al blog de la Secció d'Arqueologia es podrà fer a través de tres vies:
1.- accedint a la pàgina: http://seccioarqueovilassar.blogspot.com/
2.- accedint a través de la web municipal: http://www.vilassardedalt.org/. Hi ha un enllaç directe a la franja vertical esquerra de la web dins de l'apartat de "Novetats web" ---> Secció d'arqueologia de Vilassar (només cal clicar i directament us portarà al blog).
3.- desar l'adreça electrònica dins de les adreces preferides del vostre nevegador

La idea, bàsicament, en el moment d'elaborar el contingut del blog era la d'elaborar una eina interna dins de la Secció d'Arqueologia i posteriorment dins del Museu Arxiu. A poc a poc, s'han reorientat els contiguts per ser un mitjà d'accés general a tots els vilassarencs i hi ha hagut una molt bona resposta.
Amb aquesta important col·laboració amb l'ajuntament i la oportunitat de disposar de la plataforma d'internet més important dins del municipi, el blog de la secció d'arquelogia vol convertir-se en una eina per tal que petits i grans s'acostin al patrimoni del nostre poble.

Us animem a seguir entrant al blog i a participar de les activitats que us hi mostrem. No us oblideu de contestar a l'enquesta que mensualment anirem renovant!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada