diumenge, 24 de gener del 2010

24 01 2009 Visita a la Necròpolis de les Pistes d'Atlestisme - Col·lectiu Esparreguerí de Recerca



Diumenge al matí, dia 24 de gener de 2009, el Col·lectiu Esparreguerí de Recerca, va visitar la Necròpolis de les Pistes d'Atletisme de Vilassar de Dalt i el recinte dels Forns Romans de la Fornaca.

La visita va ser coordinada per n'Oriol Achón, President del Col·lectiu Esparreguerí de Recerca i arqueòleg director de l'excavació de la Necròpolis de les Pistes d'Atletisme de Vilassar de Dalt.

Durant pràcticament una hora, es van anar comentant les tombes que han aparegut fins al moment: diferents tipologies, diferents orientacions, diferents nivells,... les restes trobades.... Un jaciment realment important que caldrà anar descobrint i encara pot donar "sorpreses".

Posteriorment, de la mà de l'arqueòloga local Núria Rosselló, el grup va descobrir el jaciment dels Forns Romans de la Fornaca. Espai arquitectònicament interessant i molt singular a nivell arqueològic.

Ja hi hem comentat en aquest blog en alguna que altra ocasió, però és molt interessant rstablir lligams amb grups i entitats que treballen pel patrimoni.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada